ПОК-ић

послато од Anonymous, Пон, 2009-12-14 19:44

Основна школа “ Стеван Дукић “ осмислила је програмске садржаје за манифестацију под називом Палилулска олимпијада – ПОК -ић, кој аће се по први пут организовати на нивоу основних школа на општини Палилула.
Покровитељ манифестације је Градска општина Палилула, путем канцеларије за младе која је дала свесрдну подршку за организовање олимпијаде, желећи да на овај начин подстакне афирмацију младих и њихових талената.
Манифестација ће бити одржана у периоду од 14 – 18.12.2009. године и има за циљ промовисање талената ученика основних школа на општини Палилула у области културе – музика, ликовна уметност, плес, литерарно и драмско изражавање. један од циљева је истицање правих вредности и скретање пажње ученицима на садржаје који развијају осећај за естетске, културне, емотивне, такмичарске и сазнајне квалитете чиме се утиче на сузбијање негативног облика понашања и даје алтернатива за сврсисходно и организовано коришћење времена у квалитетном дружењу са вршњацима.
14.12.2009. године – музичко такмичење у соло певању са почетком у 18 часова у ОШ “ Стеван Дукић “
15.12.2009. године – извођење представе “ Суђење цигарети „. Наши ученици ће гостовати у ОШ “ Арчибалд Рајс „.
17.12.2009. године  – изложба пристиглих ликовних радова, фотографија из ђачког живота, представљање литерарних радова ученика са темом из ђачког живота ( 18:00 – 19:30 ).
17.12.2009. године – Представљање и додела награда за освојена места у свим областима у Петој београдској гимназији.
Чланови жирија ће бити присутни од понедељка до петка и вршити избор најбољих представника.
Захваљујемо се покровитељу манифестације Градској општини Палилула која је путем канцеларије за младе дала свесрдну подршку и свим учесницима.