ПРИПРЕМАМО СЕ ЗА ВАСКРШЊИ БАЗАР

Сарадња учитеља и родитеља представља кључни чинилац у успешном функционисању васпитно – образовног процеса. Ова веома важна кооперација омогућава стварање позитивног окружења у коме деца могу најбоље да напредују. Сарадња између образовног система и породице има кључну улогу у развоју и образовању наше деце. Тога сно свесни, па су наши родитељи чести учесници радионица.

Данас је у одељењу 2-2 одржана креативна васкршња радионица на којој су учествовали родитељи, деке, баке, стрине, тетке… и деца. Циљ радионице био је припрема различитих украса за васкршњи продајни базар. Кроз заједнички рад и сарадњу, родитељи су са децом уживали у креативном процесу израде украса који ће касније бити понуђени на базару.

Догађаји овог типа, не само што пружају прилику за креативно изражавање, већ умногоме утичу и на јачање везе између учитеља, родитеља и деце. Често се кроз заједничке активности као што је ова, гради поверење и разумевање између свих учесника образовног процеса.

Учитељи и родитељи имају кључну улогу у образовању наше деце, и ова врста сарадње и учешћа у заједничким активностима показује колико је важно да радимо заједно како бисмо осигурали успешан и задовољавајући образовни процес за нашу децу.

Хвала вам на дивним идејама.

Учитељица Бранка Попадић и уча Милан Филиповац