Online kursevi engleskog jezika

Dragi đaci,

Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.

Nastavnice engleskog jezika u našoj školi, Tatjana Domanović Stojev, Marija Milićević I Marija Davidović su nakon temeljnog razmatranja izvršile proces odabira učenika na osnovu kriterijuma motivisanosti svojih učenika za izučavanje engleskog jezika, konstantnosti njihovih visokih postignuća I na kraju, odgovornosti koju pokazuju u samom procesu izučavanja ovog jezika. Rezultat ovog procesa je odabir učenika Nemanje Mirčića (63), Nikoline Radovanović (73) I Maje Maldenović (82). Oni će imati mogućnost da dobiju poklon kojim ostvaruju pravo na besplatan kurs engleskog jezika. Đaci sa poklon kodom mogu se prijaviti na sledećoj strani https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog

ČESTITAMO!!!

Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

ITAcademy i vaše nastavnice engleskog jezika

 

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *