ДА ВАМ СЕ ПРЕДСТАВИМ 2

Сарадња са родитељима, као и укључивање родитеља у живот и рад школе, од велике је важности за све учеснике наставног процеса, али пре свега за наше ученике. Организовање различитих радионица, али и других облика ваннаставних активности, у сарадњи са родитељима, учитељи у нашој школи спроводе већ дужи низ година.

Ученици 1-2 угостили су познатог глумца и родитеља наше другарице, Ивана Ђорђевића. Кроз вођени разговор, ученици су имали прилику да упознају и нешто ново науче о једном, њима познатом занимању. Од нашег госта сазнали смо како је започео школовање, где је завршио глуму, где сада ради, колико је важно сарађивати у тиму, учити, развијати позтивне односе у окружењу…

Радионица је конструктивно вођена, а малишани су били веома знатижељни. Већина њих, пожелела је да се бави глумом, а неки од њих, похвалили су се да већ добијају дечје улоге у  приватним школицама чији су чланови. Наш гост препоручио је деци да гледају дечје емисије, филмове, серије, прилагођене узрасту, а издвојио је две у којима и сам игра „Плашко Храбровић“ и „Небојша Челик“.

Како је радионица била интарактивног карактера ученици су активно учествовали и постављали интересантна питања.

Ускоро организујемо нову радионицу у нашем одељењу, а које ћемо занимање представити, сазнаћете ако нас будете пратили.

Хвала нашем родитељу и глумцу, Ивану Ђорђевићу, на дивној сарадњи.

Учитељ Мила

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *