eTwinning

Нашој школи је додељена ознака eTwinning школа 2020-2021.

Congratulations! Your school has been awarded with the eTwinning School Label 2020-2021 and this is a great achievement by the eTwinning team in your school!
The official announcement will be made on the eTwinning.net Portal this week and on other eTwinning and European Commission’s news channels.

The eTwinning Team

Ко су eTwinning школе?

eTwinning школе су сјајни примери како једна школа, попут наше, може имати користи од eTwinning -а. Активне су у промоцији eTwinning вредности и педагогије, референтна су тачка за њихову локалну заједницу и представљају модел за друге школе. eTwinning школе препознају важност и вредности eTwinning -а и укључују га у школске политике, праксу и стручно усавршавање уз подршку школског руководства.

Додељивањем е eTwinning ознаке једној школи, eTwinning препознаје и похваљује укљученост и посвећеност не само појединих еТвинера, већ и целе школе у којој тимови наставника раде заједно.

eTwinning школе су препознате на европском нивоу као узори за eTwinning и формирају мрежу водећих школа које ће надахнути будуће иницијативе, имају велику видљивост на европском нивоу и могућност да покажу своју ознаку за eTwinning школу у промотивним и информативним материјалима. Препознате су као лидери у: дигиталној пракси, eSafety пракси, иновативним и креативним приступима педагогији, подстицању сталног стручног усавршавања особља и промовисању праксе колаборативног учења код особља и ученика. Награђени наставници подстичу се да учествују у наменским програмима стручног усавршавања и могу бити део eTwinning Групе за размену добрих пракси, сарадњу и учешће у одређеним догађајима на интернету.

Oве године, укупно 30 школа из Србије добило је eTwinning ознаку за школе, међу њима смо и МИ.

Честитамо eTwinning тиму, пре свега свим ученицима учесницима eTwinning пројеката, наставницима еТвинерима школе: Пољак Дарини, Мајсторовић Наташи, Ивановић Катарини, Давидовић Марији и учитељу Филиповац Милану, који су својим радом допринели да школа добије ово значајно признање!

 

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *